Site icon Londra Gazete

Manchester United, Wout Weghorst için karar veremedi

Manchester United forması giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’un İngiltere’deki geleceği belirsizliğini koruyor.

2022/2023 sezonunun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve devre arasında İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’a imza atan Wout Weghorst hakkındaki spekülasyonlar devam ediyor.

Avrupa basında yer alan haberlerin birçoğunda Weghorst’un sene sonunda Manchester United’dan ayrılacağı öngörülüyor. Fakat ünlü İngiliz gazetesi The Telegraph’ın Hollandalı futbolcu hakkında başka bir iddia ortaya attı.

MANCHESTER UNITED WEGHORST HAKKINDA KARARINI VERMEDİ

Gazetenin haberine göre Manchester United, Wout Weghorst’un geleceği hakkında henüz bir karara varmadı. Kırmızı Şeytanlar lakaplı kulübün golcü oyuncuyla henüz uzun vadeli bir sözleşme konusunda görüşmediği belirtildi.

Wout Weghorst’un bonservisini elinde bulunduran kulüp ise gelecek sezon Premier Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Burnley. Bordolar lakaplı kulüp ile Hollandalı oyuncunun arasındaki sözleşmenin iki sezon daha süresi var. Fakat İngiliz ekibinin Weghorst’u satmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Exit mobile version