Site icon Londra Gazete

Fenerbahçeliler yeni binasına taşındı (video)

İlk olarak 2006 yılında Londra’nın Clapton semtinde faaliyete başlayan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği uzun süren sessizliğini geçtiğimiz Cumartesi günü yeni binasına taşınarak bozdu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1CNYGEqPG5k[/youtube]

 

Dernek başkanlığını toplumumuzun yakından tanıdığı siyasi aktörlerden Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır’ın öncülüğünü yaptığı açılışa Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolos’u Emirhan Yorulmazlar’ın yanısıra, belediye meclis üyeleri Yasemin Brett, Ahmet Karahasan, Doğan Delman, Enfield South Gate İşçi Partisi Milletvekili adayı Bambos Charalambous ve bazı taraftarlar katıldı.

 

Kısa  birer konuşma yapan başkan Ali Bakır ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan  Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar sporun şiddetten arındırılması gerektiğini ifade ederlerken; fanatizmin her türlüsüne de karşı olduklarını sözlerine eklediler.

Aynı zamanda Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun (TTFF) da toplantılarının yapıldığı Palmers Green’deki bina, açılış günü sarı lacivert renklere büründü. Verilen mini bir kokteylle beraber sarı kanaryalar marş dinledikten sonra etkinlik sona erdi.

 

İngiltere Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır (solda), T.C. Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar

Exit mobile version