Site icon Londra Gazete

Evine hırsız giren İngiliz futbolcu Sterling, Katar’dan ayrılarak Londra’ya döndü

İngiltere milli futbol takımı oyuncularından Raheem Sterling, Londra’daki evine ailesinin de bulunduğu sırada hırsızların girmesi sonrası takımını bırakarak İngiltere’ye döndü.

Olay Cumartesi gecesi gerçekleştiğinde Sterling’in eşi ve üç küçük çocuğu evdeydi.

İngiltere Menajeri Gareth Southgate, takımının Dünya Kupası son 16 turunda dün akşam Senegal’i 3-0 yendiği maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sterling’in Londra’ya döndüğünü doğruladı:

Southgate, “Bazen futbol hayattaki en önemli şey değildir. Aile her şeyden önce gelmelidir. Kendisine biraz alan tanımak istedik. Önümüzdeki birkaç gün gelişmelere bakacağız” dedi.

Sterling’in takım arkadaşı Declan Rice da, “Bu sabah kendisini kahvaltıda gördüm, ardından teknik direktörümüz bize Sterling’in evde bazı sorunlar yaşadığını söyledi” diye konuştu.

İngiltere, Katar’daki Dünya Kupası’nda Cumartesi günü çeyrek finalde Fransa’yla karşılaşacak.

İngiltere milli takımında 30 Kasım’da da Arsenal’de forma giyen Ben White, kişisel nedenleri gerekçe göstererek Katar’dan ayrılmıştı.

Sterling’in o dönem yaşadığı evine Kasım 2018’de de üç kişi girmeye çalışmış; bu kişilerin hırsızlık amacıyla Cheshire’daki başka evleri de hedef aldığı ortaya çıkmıştı. Olayın ardından üç kişi hapis cezası almıştı.

Chelsea’de forma fiyen 27 yaşındaki Sterlin, İngiltere’nin ilk grup maçında İran’a karşı bir gol atmış; 6-2 biten maçın ardından 0-0 biten ABD maçında da oynamıştı. Ancak Galler maçında Southgate, Sterling’i ilk 11’e almamıştı.

Exit mobile version