Site icon Londra Gazete

Veteranlarda bol gol heyecanı

 

Türk Veteran Ligi’nin güçlü takımlarından Yeşilada.

 

Digiturk Türk Veteranlar Ligi’nde 10. hafta maçları da geride kaldı.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı oynanan  maçlarda en farklı galibiyeti alan takım Dumlupınar oldu, Ihlaraspor önünde etkili oynayan Dumlupınar, sahadan 11-0 galip ayrıldı.

Ligin önemli maçlarından birinde Türkmenköy, eski gücünden uzak görünen geçen yılın üç kupalı şampiyonu Yeni Boğaziçi’ne 5-1’lik üstünlük sağladı.Bir başka farklı skorla biten oyunda da Yeşilada, Türk Ocağı’nı 5-0 mağlup etti.

Günün gollü mücadelesinde Gaziantepspor ile 07, karşılıklı sayılarla sonucu 4-4 olarak belirledi. Diğer karşılaşmalarda Mersin İdmanyurdu, Mevlanaspor’u, Yalova da Kaleburnu’nu aynı skorlarla 3-0 yenip,üçer puanla geceden ayrıldı.

Bu arada zirveyi etkileyecek MTG-İstanbulspor maçı skor 0-0’ken bitime 18 dakika kala hakem tarafından tatil edildi.  Oyunu bu dakikasında futbolcularla sert diyaloga giren  hakem, ortamın gerginleşmesi üzerine  kalan süreyi oynatmadı. Maç hakkındaki kararı Futbol Federasyonu verecek.

Bu arada 45 yaşüstü takımlarının oynadığı özel maçta Turuncular ile Beyazlar dsotça futbollarını sonuca da yansıtarak karşılaşmayı 3-3 berabere bitird.

Digiturk Veteran Ligi’nde tatil dönemi nedeniyla maçlara ara verilecek. Ligin 11. haftasına 12 Ocak Pazartesi gününden itibaren devam edilecek.

 

45 yaşüstü takımlarından Turuncular maç öncesi.

 

Exit mobile version