Site icon Londra Gazete

Community Shield maçı ertelendi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından bu hafta Premier Lig ve Championship maçları ertelenmişti.

London Football Association çağırısı üzerine ertelenen maçlarında biri ise Türk Toplumu Futbol Federasyonu Community Shield maçı oldu. TTFF, 12 Eylül Pazartesi aksami saat 20:00 de oynanacak olan Community shield maçı ilerideki bir tarihi alındığını duyurdu.

TTFF sosyal medya hasabından şu açıklamayı paylaştı:

”TTFF Yönetim kurulu olarak az önce son gelişen olaylardan dolayi acil toplantı gerçekleştirildi. Kraliçe Elizabethin ölümünden sonra Football Association (FA) tarafından tüm seviyedeki futbol maçları oynanmamsina karar verildi. Buna ek olarak bügün son gelen emailde pazartesi olan maçlarinda baska tarihe ertelenmesi karari çikmiştir. Az önce yaptığımız toplantıdan sonra TTFF yönetim kurulu olarak pazartesi oynanacak olan community shield maçının ertelenmesine karar verildi. Kiraliçenin Cenazesine kadar maçlarin ertelenme olanaği gösterliyor. Ve bizde bu zaman içinde saygımızı eksiksiz göstererek saygı çerçevesinde son gelişmeleri takıp ederek maçlarimizi başka bir yeni tarihde oynatacağiz. Tekrardan kraliyet ailesine ve tüm birleşik krallığınin başı sağolsun.”
Exit mobile version