Site icon Londra Gazete

Futbol oynatmak suç olmalı

Pekünspor Menajeri Danny Bailey, Pymmes Park'ta futbol oynatılmasıyla suç işendiğini öne sürdü.

Pekünspor Menajeri Danny Bailey, Pymmes Park’ta futbol oynatılmasıyla suç işlendiğini öne sürdü.

Sahaya gelen Pekünsporlu futbolcular, sahanın bazı bölümlerindeki gölcüklerle karşılaştı.

Uzun zamandan beri Türk Ligi takımlarının kullandığı Kuzey Londra’nın Edmonton bölgesindeki  Pymmes Park’tan şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Futbol Federasyonu aracılığıyla  Enfield Belediyesi tarafından kiralanan üç futbol sahasının özellikle kış sezonundaki durumu başta futbolcular olmak üzere teknik adam ve yöneticilerin büyük tepkisini topluyor. Pekünspor Menajeri Danny Bailey de Kötürespor’la geçen Pazar günü oynadıkları maç için de sert açıklamalarda bulundu.

Maç öncesi futbolcular sahanın göl olan kesimlerindeki suları kendileri boşaltmaya çalıştı.

 

FUTBOL OYNATMAK SUÇ OLMALI

Pekünspor FC’nin facebook sayfasında konuyla ilgili açıklamada bulunan Danny Bailey, “Saha koşulları tam bir fiyasko. Pymmes Park denilen yerde futbol oynatmak suç olmalıdır” dedi. Pekünspor Menajeri Danny Bailey, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sahanın ortasında resmen bir yüzme havuzu vardı. Ama. Federasyon temsilcisi ‘Bunda bir sakınca yok’ dedi. Maçlar kazanılır ve kaybedilir. Bu futbolun içinde olan şeyler. Ama, o sahada birisi sakatlanırsa, bunun sorumlusu kim olacak? Herkesin işi, gücü, ailesi var.”

ORASININ ADI PATATES TARLASI

Aynı sayfaya yorumda bulunan Yeşilada takımının yöneticisi Hacı Silahtaroğlu ise şunları dedi: “Patates tarlası oranın ismi. 4 yıl önce Beşiktaş Kızılırmak şle oynadığımız maçta dizimden sakatlandım. Çukurdan dolayı 2 yıl futbol oynayamadım. Aynen katılıyorum.”

Exit mobile version