Site icon Londra Gazete

Altınordu UK Futbol Akademi açıldı

Altınordu UK Futbol Okulu’nun öğrencileri ve yöneticileri birarada.

Altınordu UK Futbol Okulu’nun öğrencileri ve yöneticileri birarada.

 

Bir süreden beri faaliyetlerini sürdüren Altınordu UK Futbol Okulu resmi açılışını yaptı.

Leyton’daki Olimpiyat Köyü yakınlarında bulunan spor tesislerşnde geçtiğimiz Pazar günü yapılan açılışa 50’ye yakın küçük sporcu ile çok sayıda aileleri işitirak etti.

Okulun İdari Sorumlusu Vedat Tuna ile Teknik Sorumlusu Necdet Aydın’ın yönetiminde yapılan açılışa katılan  Kıbrıslı Türk menajer Hasan Oktay Minci de başarılar diledi.

Necdet Aydın,  çalışmalara her geçen hafta daha fazla gencimizin katıldığını belirtti. Şu anda 8-14 yaş arasını kapsayan ve antrenmanlardan sonra, daha büyük yaş grupları için de hafta araları programlar başlatacaklarını belirtti.

Türkiye PTT Birinci Lig takımlarından İzmir temsilcisi Altınordu’ya ve Türk futboluna her yıl yeni yıldızlar kazandırmanın ana amaçları olduğunu da vurgulayan Aydın, değişik yaşlarda zaman zaman seçmeler yaparak, çok yetenekli isimleri Türkiye’ye göndereceklerini sözlerine ekledi.

Altınordu UK Football School hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler  Vedat Tuna’yı (07956 419171) ve Necdet Aydın’ı (07737 511760) numaralı telefonlardan arayabilir.

 

Açılışa aileleriyle katılan küçük futbolcu adaylarına, tesislerin kafesinde yemek de verildi.

Altınordu UK Futbol Akademisi’nin yöneticileri, Hasan Minci’nin de aralarında bulunduğu konuklarıyla.

 

Exit mobile version