Site icon Londra Gazete

Manchester City’de Scott Carson fırtınası

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Manchester City, Sporting ile berabere kalırken maça damga vuran isim ise oldukça tanıdık.

Bir dönem Bursaspor forması giyen 36 yaşındaki İngiliz kaleci Scott Carson, Manchester City’de 73. dakikada Ederson’un yerine kaleyi devraldı. Tecrübeli file bekçisi oyuna girdikten sonra önemli kurtarışlara da imza atmayı başardı.

İngiliz devi Manchester City, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sporting’i ağırladı. Golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ardından, yıldızlar topluluğu Manchester City ilk maçta elde ettiği 5-0’lık galibiyetin avantajıyla ismini çeyrek finale yazdırdı.

Mücadeleye damga vuran isim ise Scott Carson oldu. Ülkemizde bir dönem Bursaspor forması giyen 36 yaşındaki İngiliz kaleci Scott Carson, Manchester City’de 73. dakikada Ederson’un yerine kaleyi devraldı.

Ülkemizde bir dönem Bursaspor forması giyen 36 yaşındaki İngiliz kaleci Scott Carson, Manchester City’de 73. dakikada Ederson’un yerine kaleyi devraldı. Tecrübeli file bekçisi oyuna girdikten sonra önemli kurtarışlara da imza atmayı başardı.

Exit mobile version