Site icon Londra Gazete

Erhun’dan dönüş

Erhun Öztümer (solda), Peternorough United'da kısa süreli de olsa forma giyme şansı bulmaya başladı. (Fotoğraf: Peterborough United sitesi)

Erhun Öztümer (solda), Peternorough United’da kısa süreli de olsa forma giyme şansı bulmaya başladı. (Fotoğraf: Peterborough United sitesi)

 

Kıbrıs Türk asıllı futbolcu Erhun Öztümer, yeni takımı Peterborough United’da kendine yer bulmaya başladı.

Sezon başında geldiği İngiltere League One takımlarından Peterborough’da hazırlık döneminde  yaşadığı ağır sakatlık sonrası ameliyat olan Erhun Öztümer, tekrar eski günlerine dönme yolunda kadroda kendine yer buluyor.

Sakatlığını atlattıktan sonra bir süre reserve takımının formasını giyen Öztümer,son haftalarda da A kadroda kısa süreli olarak forma giyiyor.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Peterborough United’ın, , Oldham Athletic’le oynadığı maçta 9 dakika oynayabilen Kıbrıs Türk asıllı futbolcu, Crawley Town karşılaşmasında 90. dakika oyuna dahil oldu. Geçen Cumartesi Covenrty ile deplasmanda oynanan maçta da Menajer Daren Feguson, kendisine son 16 dakika şans verdi.

İngiltere’nin en kısa boylu futbolcularında biri olan Erhun Öztümer, Peterborough United’a gelmeden önce formasını giydiği Ryman League Premier Küme takımlarından Dulwich Hamlet’de iki sezonda orta sahada oynamasına karşın 60’ı aşkın gol atmıştı.

Exit mobile version