Site icon Londra Gazete

TTFF bünyesinde yetişen değerlerden Ahmet Toygun

Londra’da yarı profesyonel takım olarak futbol faaliyetlerine devam eden Brimsdown FC, çeşitli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Londra Gazete’ye konuşan Brimsdown FC teknik direktörü Ahmet Toygun, kulübün çalışmaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

‘‘Brimsdown FC takımı olarak 8 yaş grubumuz bulunmaka. A Takım Step 6 Eastern Counties Senior League ve FA Vase’de oynuyor. 18 yaş altı takımımız Southern Counties Floodlit liginde mücadele ediyor. 6 – 16 yaş altındakiler ise Ele liginde yer alıyor, ayrıca yeni kız takımımız için çalışmalara başladık.

13 yıl boyunca yönetiğim North London Futbol Akademisini Brimsdown FC adına çevirdim. Akademi’de sadece futbol dersi vermiyoruz, öncelikle bize saygı, karakter ve disiplin çok önemli. Sorumluluk almak ve karakterini göstermek ayrı bir önem ifade ediyor. Akademi haftalık programı, idman programla yapılıyor. Oyuncu ‘Leadership’ idmanı 2 oyuncu idman topik seçip idmanı yapıyor ve hoca asistanlık yapıyor. 16 yaş üzeri oyuncular hocalık kursu yapabiliyor ve haftada bir gün idman içinde küçük grup dersleri fazladan veriliyor.’’

Exit mobile version