Site icon Londra Gazete

Real Madrid Ozan Kabak için devrede

İngiltere Premier Lig’de Liverpool’un deplasmanda Wolverhampton’u tek golle mağlup ettiği mücadelede forma giyen Ozan Kabak gösterdiği performans sonrası maçın adamı seçildi

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final 

Önceki maçta ise Liverpool Şampiyonlar Ligi’nde RB Leipzig’i eleyerek çeyrek finale çıktı. Ozan Kabak bu maçtaki performansıyla hem takımın hem de hem de taraftarların beğenisini kazandı.

Taraftar göbeği sağlam buldu 

Liverpool taraftarı da sosyal medyadaki yorumlarıyla Ozan Kabak’tan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ozan ve Phillips’in birlikte iyi bir ikili oldukları ve sağlam bir performans sergiledikleri belirtilirken Fabinho’nun da bundan böyle savunmada düşünülmek yerine ön liberoda devam etmesi gerektiği ifade edildi.

Liverpool’a şok 

Liverpool forması giyen Milli futbolcu Ozan Kabak için flaş bir iddia ortaya atıldı. Liverpool’un sezon sonu için harekete geçtiği öğrenilirken devreye İspanyol devi girdi.

Real Madrid devrede 

Liverpool’un bu yaz milli futbolcuyu 18 milyon sterlin ödeyerek bonservisini alabilir. Merseyside ekibi ile 7 maça çıkan ve 2 kez de maçın en iyi oyuncusu seçilen Ozan Kabak için İspanyol ekibi Real Madrid’de devreye girmişti.

Exit mobile version