Site icon Londra Gazete

Mehmetçik 2-0’ı koruyamadı: 2-2 (VIDEO)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=61KLRVSHNCY[/youtube]

 

 

1.Küme’nin ilk haftadan ertelenen maçında Mehmetçik ile Türk Ocağı 2-2 berabere kaldı.

Pymmes Park’ta oynanan puan mücadelesinde ilk hafta sahaya çıkamayan Mehmetçik, yeni kadrosuyla atak bir oyun sergiledi. Sahaya sadece 11 oyuncu ile çıkabilen Türk Ocağı’nın çabası sadece bir puan için yeterli olabildi.

İlk 45 dakikayı Mehmetçik, Yavuz’un vuruşuyla 1-0 önde kapattı. İkinci devrede Ricardo farkı ikiye çıkardı: 2-0. Türk Ocağı  çabuk toparlandı. Skoru 2-1 yapan Nigel, ilerleyen sürede takımına bir gold aha kazandırdı ve karşılaşmadan taraflar birer puan alarak ayrıldı.

Öte yandan Mehmetçik’in maçta yanında lisanslarının  bulunmaması sorun yarattıı. Türk Ocağı Başkanı Mehmet Gözde, bu nedenle rakip takımın lisanslarını kontrol edemediklerini belirterek, gerekli itirazı yapacaklarını söyledi.

Mehmetçik yöneticisi Raşit Arısan ise yeni lisans işlemleriini geçen hafta başlattıklarını söyledi. Arısan, “Bize aktarıldığına göre Federasyonun lisans hazırlama aleti arızalanmış. Bu nedenle lisansları alıp, getiremedik. Hatta birçok takım da aynı durumdaymış. Hata biz de değil, Federasyonda” dedi.

Exit mobile version