Site icon Londra Gazete

Nefesleri kesen maç Kötüre’nin: 4-3 (VIDEO)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=61KLRVSHNCY[/youtube]
DSC_0093Ezel Türk Ligi 1.Küme’de Kötürespor, 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçta Türkmenköy’ü son anda teslim aldı: 4-3.

Pymmes Park’ta nefesleri kesen mücadelede Eduardo penaltıdan Kötüre’yi 1-0 öne geçirdi. Sezai durumu 1-1 yaptı ama Hasan’ın vuruşuyla devreyi 2-1 tamamlayan yine Kötüre oldu. Devrenin sonunda Türkmenköy kalecisi Yakup sakatlandı. Yakup’un yerine menajer İbrahim Mevlana kalede görev aldı.

Atila, Türkmenköy adına skoru eşitledi: 2-2. Eduardo takımını bir kez daha galip duruma yükseltti:3-2. Kazanılan penaltıyı aynı Eduardo değerlendiremedi. Türkmenköy Lee’nin ayağındanberaberliği sağladı: 3-3. Oyunun son dakikaları içinde Enver, Kötüre’nin 4-3’lük galibiyetini ilan etti.

Öte yandan rakip forvet elemanı ile bir pozisyonda çarpışarak ambulansla hastaneye kaldırılan Türkmenköy’ün kalecisi Yakup’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Türkmenköy kalecisi Yakup hastanede.

ZOR OLSA DA MAĞLUP ETTİK

Kötürespor Sorumlusu Zafer Koçak, çok zor maç yaptıklarını belirterek, “Türkmenköy gerçekten iyi bir takım. Zaten bu sezon ligde zayıf takım yok. Geçen sezonun 2.Küme’deki en iyi takımları da şimdi 1.Küme’de. Üç puanla sahadan ayrıldığımız için memnunuz” dedi.

Türkmenköy Başkanı Mustafa Dereci, gol sorununa bir türlü çare bulamamaktan yakındı. “İyi futbol oynuyoruz. ama karşılığını alamıyoruz” diyen Başkan Dereci, Kötürespor’u elleinden kaçırdıklarını, galip gelecekleri maçtan puansız ayrılmanın şokunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

Kötürespor yöneticisi Zafer Koçak.

Türkmenköy Kulübü Başkanı Mustafa Dereci.

 

 

 

 

Exit mobile version