Site icon Londra Gazete

Hentbolcular damga vuracak

Eski Genç Milli hentbolcumuz Filiz Hernandez,  tecrübe ve bilgisini şimdi Londralı gençlere aktarıyor.

Eski Genç Milli hentbolcumuz Filiz Hernandez, tecrübe ve bilgisini şimdi Londralı gençlere aktarıyor.

Geçen hafta yapılan Enfield Festivali’nin spor etkinliklerine hentbolcu çocuklarla katılan Filiz Hernandez’i, Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır kutladı.

İngiltere’de 2012 Olimpiyat Oyunları ile birlikte patlama yapan hentbolde bir Türk antrenör, üç bölgede ve 6 okulda gençlere bu sporun inceliklerini öğretiyor

 

İstanbul’da Kenan Evren ve Üsküdar Kız Lisesi hentbol takımlarındaki başarılı kariyerinin ardından, zamanın güçlü ekiplerinden Arçelik Kulübü’nde forma giyen, Türk Genç Milli takımında oynama şansı elde eden Filiz Hernandez, gittikçe büyüyen çalışmaları için yardımcı gençler arıyor.

Hazelwood ve Highfield Primary School’larının yanısıra Enfield’de iki, Barnet ve Haringey bölgelerinde de birer secondary school’da hentbol eğitimi veren Filiz Hernandez, Cumartesi günleri de kendi kulübünün çalışmalarını yönetiyor. Antrenmanların yoğun biçimde devam ettiğini kaydeden Hernandez, oyuncularını yeterli gördüğü takdirde bu sezon London Lions Handball Club’ün liglerde yer alacağını ifade etti.

Hernandez, 16 ve daha yukarı yaşlarda sporu ve özelinde hentbolu meslek edinmek ve iyi bir kariyer yapmak isteyen gençlerimizi aralarında görmeyi arzuladıklarını söyledi.

Konuyla ilgilenen gençlerin Filiz Hernandez’i (07932 735907) telefon numarasından aramaları istendi.

Exit mobile version