Site icon Londra Gazete

Rihanna, Liverpool’un patronu olmak istiyor

Pele ile görülen Rihanna'nın yeni işi profesyonel futbol olacak.

Pele ile görülen Rihanna’nın yeni işi profesyonel futbol olacak.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, İngiltere Premier League’i takımlarından Liverpool’u almak için temaslara başladı.

İngiliz basınında bugün TheSun ve Metro gazetelerinde, İspanyol gaztelerine dayandırılarak verilen haberde Brezilya’daki Dünya Kupası’nda futbola olan sevgisi gittikçe büyüyen ünlü şarkıcının bir süreden beri futbola yatırım yapmayı planladığı, bu paralelde İngiltere Premier League takımı Liverpool’u almak istediği yazıldı.

Bir süre önce Rihanna ile ilgili çıkan başka bir haberde de Rihanna’nın, ülkesi Barbados’ta gençlere yönelik Futbol Akademisi kurmaya karar verdiği, İngiltere veya ABD’de bir profesyonel takım almak istediği yer almıştı. Sanatçının, yakın arkadaşı olduğu Chelsea’lı Didier Drogba’dan da bu konuda fikir aldığı da aynı haberde duyurulmuştu.

İngiliz futbolunun en ünlü takımlarından biri olan Liverpool’un, Rihanna tarafından alınmak istemesi üzerine TheSun Gazetesi okurları arasında konuyla ilgili bir anket yaptı. İlk gün 2000’e yakın okurun katıldığı ankette %65’i bu satış için ‘Hayır’ derken, %35’i ise olumlu görüş belirtti.

Exit mobile version