Site icon Londra Gazete

Chelsea’lı futbolcu, Türkiye’de hayatını kaybetti

 

Jordan Tabor’un ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğarken, Chelsea Kulübü de üzüntülerini belirtti.

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea’nın genç takımının eski futbolcusu Jordan Tabor (23), Antalya’da tatil yaptığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz Çarşamba sabaı 6.00’da meydana gelen olayda Lara sahilindeki Titanic Oteli’nde bir grup arkadaşıyla kalan genç futbolcu, 3. Kattaki odasının balkonuna çıktı.

Alkollü olduğu, bir iddiaya göre de kız arkadaşı ile münakaşa ettiği öne sürülen Jordan Tabor’un dengesini kaybedip zemine düştüğü belirtildi. Otel personelinin bulduğu talihsiz futbolcunun cesedi morga kaldırıldı. Konsolosluk yetkilileri ve ailesinin işlemleri tamamlamasıyla Jordan Tabor’un cenazesi İngiltere’ye getirildi.

Olayla  ilgili olarak yapılan polis soruşturmasında Tabor’un, düşme sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Konuyla ilgili Chelsea kulübünden yapılan açıklamada, “Chelsea’deki herkes bu ölüm haberiyle büyük bir şok geçirmiş ve derin bir üzüntüye dalmış bulunmaktadır. Tüm kalbimiz eski oyuncumuzun ailesi ve yakınlarıyla birlikte” ifadelerine yer verildi. Chelsea altyapısında 2010 yılına kadar forma giyen Jordan Tabor, 18 yaşında Londra takımından ayrıldı. Daha sonra  Cheltenham FC ve Didcot Town’da oynadı. Santa Barbara City College’de eğitimini tamamlayan Tabor, Kidlington ve son olarak da AFC Hinksey de forma giydi.

Exit mobile version