Site icon Londra Gazete

Hedefimiz şampiyonluk

Paddy Power CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda ilk maçını bugün oynayacak olan KKTC Milli Takımı Menajeri Mehmet Avcı, finalin kendileri için hedef olmadığını belirterek, “Benim hedefim final değil, şampiyonluktur. Takımımıza güvenim tam” dedi.

Mehmet Avcı

Kuzey Kıbrıs’ta yayınlanan Yenidüzen gazetesine konuşan Menajer Mehmet Avcı, “Oluşturduğum kadronun, hırs, azim ve bizim aşıladığımız motivasyonu şampiyonluğa yöneliktir” diye konuştu. Avcı, Londra’daki Türklere de övgü yağdırarak şunları söyledi: “Bizi heyecanlandıran, duygulandıran İngiltere’deki Türklerin organizasyona bakış açısı. Bazı yaşadığımız sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, İngiltere’deki Kıbrıslı Türklerin ilgisinin yarısı kadar bizim şu an mevcut KKTC halkından veya kurumlarından ya da yetkililerinden aynı heyecanı görsek daha mutlu olurduk.”

Mustafa Borataş

BORATAŞ: DÜNYA ŞAMPİYONU OLMALIYIZ

Conifa 2018’e katılacak KKTC (Kuzey Kıbrıs) Milli Takımı, dün Londra’ya geldi. İlk maç öncesi son hazırlığını stadda yapan KKTC Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Mustafa Borataş oldukça iddialı konuştu.

Londra’ya 23 futbolcu ile geldiklerini söyleyen Mustafa Borataş, hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu olduğunun altını çizdi.

Borataş, “Biz, bizim ayarımızdaki, ülkelerin en iyisiyiz. Böyle de kabul görüyoruz. En iyisi olduğumuzu da bu turnuvada Dünya’ya göstermeliyiz. Bunun için de CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda şampiyon olmalıyız” şeklinde konuştu.

 

Foto:1

KKTC Milli Takımı, büyük hedefe ulaşmak için sahaya çıkacak.

 

Foto:2

Mustafa Borataş.

Exit mobile version