Site icon Londra Gazete

ProElite Futbol Akademi küçük yıldızlar yetiştiriyor

 

Enfield, Southgate& Cockfosters bölgelerine yönelik olarak hizmet veren ve Ali Mustafa tarafından yönetilen ProElite Futbol Akademi, 18 aylıktan, 7 yaşına dek çocuklara futbol eğitimi veriyor. Ali Mustafa, faaliyetleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Çocukları eğlenmeye, arkadaş edinmeye ve bir sürü de gol atmaya yönlendiren Akademimiz, eğitim gelişimine yardım etmek, rahat ve konforlu bir ortamda özgüven oluşturmaya yönelik olarak tasarlandı.  Profesyonel futbol akademilerine 5-7 kadar oyuncumuz katılmakta olup, en son iki oyuncumuz 12 takımın katıldığı bir turnuvada Charlton Athletic tarafından beğenilip, davet edildi. Bu arada Arsenal, Chelsea, Tottenham gibi Premier Lig kulüpleri ile ilişkilerimiz devam etmektedir.

Hepsi Türkçe konuşan antrenörlerimiz, çocukların gelişimine katkı sağlayacak aktivitelere çokça yer veren, özellikle seçilmiş eğitmenlerdir. Antrenörler, çocukların gelişmesine olanak tanıyacak aktivitelere yer vermelerine imkan verecek şekilde seçilmiştir ve eğitilmiştir. “

Her çocuğun ücretsiz deneme çalışmasına katıldığı ProElit Futbol Akademi’nin iletişim adresleri şunlardır:

Website details: www.efacademy.co.uk

Phone number: 020 8360 8997

Facebook: www.facebookc.com/ProEliteFA

Instagram: www.instagram.com/ProElite.FA

ProElite Akademi’nin Sorumlusu Ali Mustafa.

Exit mobile version