Site icon Londra Gazete

TTFF Karması 2-1 mağlup oldu

KKTC’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde oynanan Cumhuriyet Kupası maçında Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Karması, KKTC Milli Takımı’na 2-1 yenildi.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan maça ev sahibi KKTC Milli Takımı 21 yaşaltı kadrosuyla çıktı. TTFF Karması’nda iki futbolcu dışında genç bir kadro ile mücadele etti.

İki takımın da tempolu futboluyla gözdoldurduğu karşılaşmanın ilk yarısında TTFF Karması Kerem’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Devre bitmeden ev sahibi ekip skoru 1-1 yaptı.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda zaman zaman sert hareketler de yaşandı. Maçın bitimine iki dakika KKTC Milli Takım ikinci sayısını attı ve 2-1’lik skorla bu yılki Cumhuriyet Kupası’nı kazandı.

TTFF Karma Sorumlusu Osman Ercen, kaleci ve Kerem dışındaki futbolcularının gençlerden oluştuğunu belirterek, takımın iyi mücadele ettiğini söyledi.

Ercen, Kıbrıs’taki temaslara da değindi. Ercen, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile daha yapıcı çalışmaların yapılacağını belirtti. Ercen, KKTC Milli Takımı’nın Mayıs 2018’de Londra’da yapılacak Tanınmamış Ülkeler Dünya Şampiyonası için İngiltere’ye geleceğini de belirtti.

 

Exit mobile version