Site icon Londra Gazete

Amedspor’un ilk kaybı: 3-3

 

Amedspor, son dakikada galibiyeti kaçırmasına karşılık liderliğini korudu.

Excellence Mortgage 2.Küme’de lider Amedspor ile Doğan TB 3-3 berabere kaldı.

Pymmes Park sahasında karşılaşan şampiyonluğun iki iddialı ekibinin mücadelesi çekişmeli ve gergin geçti. Amedspor son dakikalar içinde kalesinde gördüğü golle ilk puanlarını kaybetti.

M.Ali ve Hacı’nın attığı gollerle 2-0’lık üstünlükle başlayan Amedspor’du. Buna Nadir karşılık verdi ve  devre 2-1 sonuçlandı. İkinci devrede yine Nadir eşitliği sağladı. Kazanılan penaltıyı Ali Öner gole çevirine bir kez daha 3-2 öne geçen Amedspor oldu. Ancak bitime az bir süre kala Erçin Uysal Doğan TB adına beraberlik golünü attı: 3-3

KARTAL’DAN TEPKİ

Amedspor yöneticisi Hayri Kartal, hakemin kötü yönetiminin skoru belirlediğini söyledi. Kartal, Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve Hakem Sekreteri Alp Ermiya’yı da eleştirerek, “Federasyonda olan biri nasıl Doğan TB takımının yöneticisi gibi davranabilir. Zaten her hafta Doğan TB’nin maçlarından başka yere gitmiyormuş. Sahada hakeme takımın ücretini ödeyen o, takımın malzemelerini getirip, götüren o. Böylesine taraflı birinin olduğu maçta hakemin verdiği kararlar ortada” dedi.

 

 

 

Exit mobile version