Site icon Londra Gazete

Ergün Ali’ye destek gecesi

 

Türk Ligi’nin eski emektar ve centilmen futbolcularından Ergün Ali’nin tedavisine katkıda bulunmak amacıyla Londra Türk Masterler Kulübü tarafından geçtiğimiz Cumartesi akşamı Grand Palace’ta yapılan özel gecede renkli görüntüler vardı.

ESKİLER BULUŞTU

Ligin birçok eski futbolcu ve yöneticisini buluşturan, KKTC Londra Eğitim ve Kültür Ataşesi Hasan Kortay’ın da katıldığı gece Başkan Ümit Çıkıkçıoğlu ve Onur Başkanı Nazım Çelebi’nin konuşmalarıyla başladı. Ergün Ali’nin, ailesiyle birlikte katıldığı gecede Londra Türk Masterler Kulübü’ne sponsorluk yapan Portfolio ve Easyshelf şirketleriyle M.Ali Diran, Ozan Osman ve Öcal Çakartaş’a teşekkür plaketleri de verildi.

Londra Türk Masterler Kulübü Başkanı Ümit Çıkıkçıoğlu, Türk Ligi’nde önemli hizmetler veren, değerli bir kişi olan Ergün Ali için düzenledikleri geceye katılan ve destek verenlere teşekkür etti.

MASTERLER ANTALYA YOLCUSU

Londra Türk Masterler takımı, her yıl olduğu gibi yine Antalya’ya gidecek. Denizli ve Antalya’da düzenlenecek iki turnuvaya 38 kişilik kafileyle katılacak masterler, 18-27 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de olacak. (Fotoğraflar: Fatih Erdem)

Exit mobile version