Site icon Londra Gazete

TC Başkonsolosu da izledi

 

TC Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da, karşılaşmanın ilk yaısında tribündeki yerini almıştı.

 

Pekünspor’un final mücadelesine ilgi büyüktü. Karşılaşma, sabah saatlerinde oynanmasına rağmen, Londra’nın dört bir köşesinden Barkingside’a gelen onlarca Pekünlü Oakside Stadı’ndaki yerlerini almıştı.

Taraftarlar, 90 dakika boyunca Kırmızı-Beyazlı takıma büyük destek verirken, alınan skorda da önemli pay sahibi oldu. Taraftarların arasında çok sayıda bayan seyircinin bulunması da dikkatleri çekti.

Bu zorlu maçı TC Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da izledi. Ancak başka bir randevusu olan Yorulmazlar, devre arasında stattan ayrıldı.

Maçın diğer konukları arasında Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Turgut Esendağlı, Pekünlüler Derneği Başkanı Yasin Gaygusuz ile St Albans Belediye Meclis üyesi Salih Gaygusuz da vardı.

Pekünspor’a gönül verenler, 90 dakika takımlarını destekledi.

YORULMAZLAR KABUL DECEK

Pekünspor Kulübü Başkanı Harun Özdemir, şampiyonluk kupasıyla önümüzdeki günlerde TC Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar’ı makamında ziyaret edeceklerini söyledi.

Bu konuda Yorulmazlar’a taleplerini ilettiklerini belirten Özdemir. “Sayın başkonsolosumuz da kupayla birlikte yapılacak ziyaretten memnunluk duyacağını  söyledi”dedi.

 

Exit mobile version