Site icon Londra Gazete

Pekünspor’da final heyecanı (VİDEO: Finale çıkış çoşkusu)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pAacSDrv7kI[/youtube]

London Sunday Intermediate Cup’taki temsilcimiz Pekünspor, bu Pazar günü Redbridge FC’nin Stadı’nda saat 10.30’da başlayacak maçta şampiyonluk için Poplar Boys’un karşısına çıkacak.

Ezel Türk Ligi’nde 23 yıldan beri mücadele eden Pekünspor, bu çeyrek asıra yaklaşan tarihindeki en büyük başarıyı yakalamak istiyor.

Zaman zaman katıldığı Londra kupalarında bugüne dek fazla bir başarısı bulunmayan Pekünspor, bu sezon Türk Ligi’nde hayal kırıklığı yaşamasına karşılık, London Sunday Intermediate Cup’ta muhteşem skorlara imza attı.

Kırmızı-Beyazlılar, finale kadar uzanan galibiyetlerini bu Pazar şampiyonlukla, kupayı alıp taçlandırmak istiyor.

FİNALE ÇIKAN YOL

Pekünspor final vizesi alırken, biri kendi sahasında toplam 4 takımla mücadele etti.

İlk turu maç yapmadan geçen, bir sonraki turda 22 Ekim’de rakip sahada FC Brickley’e 1-0 galip gelen Pekünspor, üçüncü turda ise sahası Wadham Lodge’da 15 Aralık’ta FC Maverick’i konuk etti. Rakibini 6-3 yenerek eleyen Kırmızı-Beyazlı takım son 8 takım arasına girdi.

Bu kez rakip Türk Ligi’nin bir başka temsilcisi Türkmenköy’dü. 2 Şubat’ta Hackney Marshes’ta aldığı 3-1’lik galibiyetle yarı finale kalırken hep ilkleri başardı.

Pekünspor, 2 Mart Pazar günü de yine rakip sahada oynadığı Bromley Knight’ı muhteşem bir oyun sonunda 5-3’le geçerek finalde oynayacak olmanın gururunu yaşamaya başladı.

TAKIM KAMPA GİRECEK

Pekünspor, bu Pazar finalde zorlu bir mücadele verecek.

Öte yandan oynanacak zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Pekünspor, maçtan önceki geceyi bir otelde kamp yaparak geçirecek.

Bu arada Pekünspor-Poplar Boys arasında oynanacak final karşılaşmasının oynanacağı Ryman Legue Division One North takımı Redbridge FC’nin de iç saha maçlarını kullandığı Oakside Stadium’un adresi şöyle:

Station Road, Barkingside, Ilford, Essex IG6 1Nb

(Video Harun Özdemir’in facebook sayfasından alınmıştır.)

Exit mobile version