Site icon Londra Gazete

Hackney Kıbrıslılar Derneği kuruluşunun 40. yılını kutladı

 

 

Haber ve fotoğraflar: Yunus DALGIÇ

Hackney’de bulunan Kıbrıslılar Derneği kuruluşunun 40’ıncı yılını Hackney’deki Halk Evinde muhteşem bir geceyle kutladı. Çok sayıda Kıbrıslı Türk ve Rum davetlinin katıldığı gecede misafirlere müzik şöleni yaşatıldı.

Etkinlikte Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk ve Rumların ortak derneği olan bu kuruluş, kurulduğu günden bugüne her iki topluma da hizmet vermek amacıyla faaliyet göstermektedir. Dernekte birçok Kıbrıslı Rum ve Türk çalışanlar yer alırken derneğin şuan ki başkanı Andreas Michaelides düzenlen etkinlikte yaptığı açıklamada “Bu muhteşem birlikteliğin 40’ıncı yılında burada bulunmaktan çok mutlu olduğumu ve sizlerin de katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek, duygunlarını belirtti.
BÖYLE BİR GÜNDE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Düzenlenen 40’ıncı yıl gecesinde davetlilerin güzel bir gece geçirmeleri için çalışan Halk Evi yetkilileri de böyle bir gecede bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Davetlilere güzel bir akşam yaşatmak için çalışanlar olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu yıl 40’ıncısı düzenlenen gecede diliyoruz ki daha uzun yıllar böyle güzel etkinliklerle, hem Türk hem Rum Kıbrıslıların dayanışmasını görürüz.” diye konuştular. Etkinliğe katılan davetliler ise Türkçe ve Rumca şarkılarla doyasıya eğlenerek unutulmaz bir akşam yaşadı.

Exit mobile version