Site icon Londra Gazete

Cyprus Meze’de Grup Babutsa ve Emirkan rüzgarı esecek

Londra’nın 1 numaralı eğlence adresi Cyprus Meze Bar, Turkiye’nin sevilen isimlerini Londralılarla buluşturmaya devam ediyor.

Her zaman yeniliklerin öncüsü olan, değerli ve ünlü sanatçıları sizlerle buluşturan, birbirinden eğlenceli geceleriyle adını Londra gecelerine altın harflerle yazdıran Cyprus Meze Bar, ,

23 Haziran Cumartesi akşamı son günlerin sevilen müzik grubu Babutsa ve 30 Haziran-1Temmuz tarihlerinde de aşk şarkılarının prensi Emirkan’ı Londralı sevenleri ile buluşturacak. Londra’da geniş bir hayran kitlesi bulunan Grup Babutsa’nın 23 Haziran tarihinde sahne alacağı Cyprus Meze Bar’da ünlü gruba sanatçı Eray ve Cyprus Meze’nin müzisyen kadrosu da eşlik edecek. 30 Haziran Cumartesi akşamı ilk kez Londralı sevenleri ile buluşacak Emirkan, 1 Temmuz Pazar akşamı ise Kadınlar Matinesi etkinliği ile Cyprus Meze Bar’da katılımcılara unutulmaz saatler yaşatacak. Ünlü sanatçıya sahne şovu ile Kerem Ergen ve sanatçı Burçin’de eşlik edecek. Organic Food ana sponsorluğunda, Noyanlar katkıları ve Fincan Shisha Café katkılarıyla gerçekleştirilecek muhteşem konserler için şimdiden yerinizi ayırmayı unutmayın. Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için 020 8556 5866 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version