Site icon Londra Gazete

Mağusalı müzisyenler Londra’da bir araya geliyor

 

Mağusa’nın eski müzisyenlerinden Gökay Uçar, Mağusalı müzisyenleri bir araya toplamak için bir gece düzenliyor.

Euromed Taşımacalık direktörü Hasan Gazi’nin sponsorluğu ile gerçekleştirilecek gece, Mağusalı tüm müzisyenleri kapsayarak Londra’da bir ilk olacak. Konu hakkında bir açıklama yapan gecenin organizatörü Gökay Uçar, “Bu geceyi 60’lı yıllardan günümüze kadar tüm Mağusalı müzisyenleri bir araya getirmek için düzenliyoruz. Euromed Taşımacılık sponsorluğunda gerçekleşecek olan gecemize Mağusalı tüm müzisyenlerin katılmasını umut ederiz. Bu gece aynı zamanda müzisyen Gargacıların da buluşma fırsatıdır.

İçimizde hala bu ülkede müzikle toplumu seslendiren genç sanatkar müzisyen arkadaşlarımız ve 60’ların karanlık günlerinde müzikleri ile Mağusa ve civar köylerine ışık tutan, moral veren sanatçı abilerimiz vardır. Onlar da bu gecede buluşma fırsatını elde edecekler, onlara büyük bir teşekkür borcumuz vardır” dedi.

Kısa bir süre sonra yapılması planlanan Mağusalı müzisyenler gecesine katılmak veya etkinlik hakkında bilgi almak isteyenler 07831 376767 numaralı telefondan Hasan Gazi’ye, 07519 912567 numaralı telefondan ise Gökay Uçar’a ulaşabilirler.

Exit mobile version