Site icon Londra Gazete

Jethro Sheeran’ın albüm tanıtım partisi İzmirli Nuraya’dan

DSC_3421

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran’ın ardından müzik piyasasına hızlı giriş yapan kuzeni Jethro Sheeran, yeni albüm tanıtımını muhteşem bir parti ile gerçekleştirdi. Jethro Sheeran albüm tanıtım partisini İzmirli Türk Nuraya Kokoş organize etti.

Yüzlerce davetlinin katıldığı parti Londra’nın seçkin semtlerinden biri olan Chelsea’deki Embargo Republica adlı gece kulübünde gerçekleşti. Geceye katılanlar arasında dünyaca ünlü sanatçılar ve top modellerden Harriadnie Beau, Lydia Lucy, Harry Amelia, Keith Lemon, Harry Hill, Rough Copy, Heather Small, Jack Jones, Dane Bowers, Big Brovaz, Angie Brown, Paul Danan, Marcus Langford, Marvelous Southstar, Helen Wood, Alex Reid, Simon J Bailey, Simon gross, Sam Kay, Kieran McLeod ve Nick Henderson gibi onlarca isim yer aldı.

BABY KOKOŞ’TAN SONRA PR FİRMASI

Böylesi büyük bir partiyi organize eden Baby Kokos PR yöneticisi Nuraya Kokoş Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Baby Kokos firmasını 2 yıl önce, çocuk ürünleri üzerine kurduk, ünlü isimlerin bizi takip etmesi üzerine bir anda prestijli bir marka haline geldik. Ünlülerin albüm tanıtımı ve film galası gibi parti organizasyon talepleri üzerine 1 yıl önce Baby Kokos PR firmasını kurduk ve şimdiye kadar birçok başarılı işe imza attık. Jethro Sheeran’ın albüm partisi gerçekten büyük sorumluluk ve özen gerektiren bir organizasyon, davetlilerin seçilmesi ve memnuniyeti işimizi ne kadar profesyonel yaptığımızı ortaya koyuyor. Sadece kişisel partiler değil kurumsal partiler de düzenliyoruz. İngiliz televizyon kanalı ITV müşterilerimiz arasında ve onlar için geçtiğimiz günlerde sadece 20 günlük kısa bir sürede muhteşem bir parti organize ettik.”

Gecenin organizasyonunda Nuraya Kokoş’u yalnız bırakmayanlar arasında H&N Solutions’ında yer aldı. Kokoş desteklerinden dolayı H&N Solutions’a teşekkürlerini ileterek, Türkçe konuşan toplulukların böylesi girişimlerde birbirlerine destek vermesinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

          

Exit mobile version