Site icon Londra Gazete

Elektra’dan muhteşem geri dönüş

DSC_3269

Londra’nın Türk rock grubu Elektra 6 Kasım akşamı Cyprus Garden’da verdiği konser ile müzikseverlerle buluştu.

1990’lı yıllarda Londra’da adını duyuran ve dönemin başarılı müzisyenlerinden Zeynel Kasapoğlu, Tanju Gürsu, Bülent Ali ve Hasan Evrim’in bir araya gelerek oluşturduğu Elektra grubu yenilen kadrosu ile yeniden sahnelere döndü. Geçtiğimiz Cuma akşamı gruba katılan Babutsa’nın solistlerinden Soner Türsoy ve Londra’nın en iyi klavyecilerinden Hüseyin Cemgünal ile dinleyicilerinin karşısına çıkan grup performansı ile büyük beğeni topladı.

YENİ ŞARKILAR VE NOSTALJİ AYNI SAHNEDE

Cyprus Garden’da yapılan konserde pop, rock ve özgün müziğin sevilen şarkılarını seslendiren Elektra, muhteşem bir konsere imza attı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı konser saat 20:00 başlayıp geç saatlere kadar sürdü. Seslendirdikleri nostaljik şarkılar ile dinleyenleri geçmişe götüren Elektra, 5 saat süren konserinde özgü ve ilk defa okudukları şarkılar ile da Cyprus Garden’ı dolduranları coşturdu.

Daha önceki konserlerinde sadece kendi şarkılarını seslendirdiklerini belirten grubun kurucularından Hasan Evrim, dinleyici karşısına ilk defa böyle bir repertuvar ile çıkmanın hem kendilerini hem de dinleyici mutlu ettiğini ifade etti. Repertuvarlarına İngilizce şarkılar da ekleyeceklerinin müjdesini veren  Evrim, yakında bir zamanda yeni konserler ile yeniden dinleyici karşına çıkacaklarını duyurdu.

     

Exit mobile version