Site icon Londra Gazete

Cyprus Garden 2 Meyhane’de fasıl geceleri başlıyor

 

Londralıların gözde eğlence mekanı Cyprus Garden, Waltham Cross’da açtığı yeni şubesinde Kurban Bayramı’na özel geceleri ile birlikte fasıl keyfini başlatıyor. Bu haftadan itibaren artık her hafta

Cuma ve Cumartesi gecelerinde Londra’nın seçkin sanatçıları Sema Önal, İbrahim Eyva, Bülent ve Kemancı Hızır’ın sahne alacağı Cyprus Garden 2 Meyhane’de Kıbrıs ve Türk mutfaklarının eşsiz lezzetleri eğlence severlere sunulacak.

50 ÇEŞİT SICAK SOĞUK MEZE

Felekten bir gece çalmak isteyenlerin yeni mekanı Cyprus Garden 2 Meyhane’nin zengin menüsünde 50 çeşit sıcak soğuk meze, ızgara zeytin, samarella, Kıbrıs pastırmalı pidesi, hellimli ve kıymalı börek çeşitleri, bulgur köftesi, şeftali kebabı, kuyruk yağlı şiş kebab, kleftiko ve daha birçok çeşit yemeklerin yanı sıra katmer, gırbaç ve ekmek kadayıfı gibi özel tatlı çeşitleri yer alıyor.

Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü öğle 12:00’den gece 11:00’e kadar hizmet veren Cyprus Garden 2 Meyhane’de take away hizmeti mümkün.

74 High Street, Waltham Cross, EN8 7BU adresinde bulunan Cyprus Garden 2 Meyhane’de rezervasyon yaptırmak ya da ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0199 2676960 ve 07738 410 870 numaralı tel

Exit mobile version