Site icon Londra Gazete

Hitler’i sevdiği iddia edilen Kanye West yine tepki topladı

FILE - This Nov. 17, 2019 file photo shows Kanye West on stage during a service at Lakewood Church in Houston. West has donated $2 million dollars to support the families and legal teams for George Floyd, Ahmaud Arbery and Breonna Taylor. A representative for the rapper confirmed that some of the money donated would fully cover college tuition costs for Floyd’s 6-year-old daughter, Gianna. Floyd died last month after a Minneapolis police officer pressed his knee on his neck for more than eight minutes as he pleaded for air. (AP Photo/Michael Wyke, File)

Dünyaca ünlü rapçi ve tasarımcı Kanye West’in, 2018 yılında söylediği iddia edilen sözler büyük tartışma yarattı.

Yaptığı her hareket gündem olan Kanye West (45), son olarak Instagram ve Twitter hesabından paylaştığı Yahudi karşıtı gönderiler nedeniyle tepki toplamıştı.

Şimdi de “Higher Learning” isimli podcast’in sunucusu Van Lathan, West’in verdiği bir röportajda siyahilerin köleliğinin bir seçim olduğunu düşündüğünü, Adolf Hitler’i ve Nazileri sevdiğini söylediğini iddia etti. Ancak Lathan’ın iddiasına göre, 2018’de gerçekleşen bu olayda, TMZ bu yorumları yayınlamadı.

“BU GÜNÜN GELECEĞİ BELLİYDİ”

Podcast yayıncısı, “Yaptığı son paylaşımları gördüğümde, ‘Ah, bunun geleceğini biliyordum’ dedim. Aslına bakarsanız, tekrar olacağını tahmin etmiştim, bundan çok daha önce,” dedi.

West, ünlü müzik prodüktörü Puff Daddy’nin Yahudiler tarafından kontrol edildiğini söyleyerek aralarındaki yazışmaları Instagram’da yayınladıktan sonra platform tarafından kısıtlanmıştı.

Bunun ardından Twitter’a geçen ünlü rapçi “Yahudiler için ölüm seviyesi 3… Siz benimle oynadınız ve gündeminize karşı çıkan herkesi karalamaya çalıştınız” diye paylaşım yaptı. Ancak bu tweet’i de çok tepki çekti ve Twitter yönetimi tarafından kaldırıldı.

Exit mobile version