Site icon Londra Gazete

Harry Styles’ın “aşık olduğu ev”in fiyatı 8 milyon sterlin’e çıktı

Pop şarkıcısı ve müzisyen Harry Styles’ın geçen yıl ziyaret ettiği ve “muhteşem manzara”sına aşık olduğunu söylediği mülkün 8 milyon sterlinyükseldiği söyleniyor.

28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Harry Styles’ın, çok beğendiği İngiltere Devon’daki Chesil Cliff House’u hala satın almadığı, ancak ünlü isim evle ilgilendiği için, fiyatının çok yükseldiği ortaya çıktı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, Daily Star tarafından Harry’nin mülkü alacağı iddia edilmişti ve yerel bir kaynak da, Styles’ın evi 8 milyon sterline satın aldığını belirtti.

Ancak emlak acentesi Knight Frank, “Harry Styles’ın, Chesil Cliff House’u satın aldığına dair söylentilerde gerçeklik payı yok. Ev hala piyasada” diyerek söylentileri durdurdu.

DENİZ FENERİNE BENZEYECEK ŞEKİLDE İNŞA EDİLDİ

Son derece lüks olan ev, Channel 4’un “Grand Designs” programında gösterildikten sonra bölgedeki en ünlü yerlerden biri haline gelmişti.

Evin sahibi Edward Short, ailesinin 1950’lerdeki mülkünü art-deco beyaz bir deniz fenerine dönüştürmesini sağlayan iddialı projeye on yıl harcadıktan sonra bu yıl temmuz ayında evi satışa çıkardı.

Exit mobile version