Site icon Londra Gazete

Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalyede sahneye çıktı

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum Yalıkavak’ta trafik kazası geçirdi. Yaralanan Tatlıses hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren Tatlıses sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi; “Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam restoranda görüşmek üzere. Sizleri seviyorum” dedi.

Akşam saatlerinde ise ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak dinleyenlere şarkı söyledi.

İbrahim Tatlıses’in içinde bulunduğu panelvan tipi minibüs bugün saat 10.30 sıralarında karşı yönden gelen kamyon ile çarpıştı. Araçlar şarampole yuvarlandı. Minibüsteki yangın kısa sürede söndürüldü.

Bölgeye sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu Tatlıses’i sıkıştığı araçtan çıkardı. Tatlıses’in görüntülenmemesi için yoğun önlem alındı. Sanatçının koruması ile iki aracın şoförleri de kazada yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Hastane Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener yaptığı açıklamada, “Sayın İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortapedi uzmanlarınca muaeyene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir” dedi.

Exit mobile version