Site icon Londra Gazete

Gülçin Ergül’ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir’de TIR ile çarpışan otomobilde bulunan şarkıcı Gülçin Ergül’ün yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Hepsi grubunun eski üyesi, Gülçin Ergül geçen mayısta 6 yıllık arkadaşı, tekstilci Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşadığını ilan etmişti. Sevgilisinin İzmir Urla’daki evine yerleşen Gülçin, sadece işi olduğunda İstanbul’a geliyordu.

Sevgililer, Gülçin’in dün katılması gereken bir radyo programı için önceki akşam İzmir’den yola çıktı. Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı otomobil Balıkesir Susurluk’ta TIR’a çarpıp savruldu. Kazada Erdal Şeyda Lafçı öldü, hafif yaralanan Gülçin Ergül’ün vücuduna çok sayıda cam parçası saplandığı belirlendi.

Lafçı,  İzmir’de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazının ardından Narlıdere Şehitlik Camii’nde kılınan cenaze namazına Lafçı’nın ailesi, sevenleri ve iş arkadaşları katıldı. Kazasının ardından hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülçin Ergül ise tedavisi devam ettiği için cenazeye katılamadı.

İREM DERİCİ ÇELENK YOLLADI

Cenazeye birçok çelenk gönderilirken, sanat dünyasından sadece şarkıcı İrem Derici’nin çelenk yollaması dikkat çekti. Lafçı’nın cenazesi, kılınan namazın ardından Karabağlar Paşaköprü Mezarlığına defnedildi

Exit mobile version