Site icon Londra Gazete

Gazeteci Fikri dünya evine girdi

 

Toplumumuzun spor sahalarından tanıdığı gazeteci Fikri Işıklı, Selby Centre’da düzenlenen bir düğünle hayatını Jaswinder Kaur ile birleştirdi.

Londra’da Türk ve Kıbrıslı spor dünyasının yakından tanıdığı muhabirlerden Fikri Işıklı bekarlığa veda etti. Işıklı hayatını, halen kendisi gibi özel bir şirkette çalışan Hint asıllı Jaswinder Kaur ile birleştirdi.

Genç gazetecinin düğününe, iş arkadaşları ve yakınları katıldılar. Tottenham’da bulunan Selby Centre’da yapılan düğün töreninde Türkçe, Kürtçe ve Hint müziklerinin yarattığı ilginç bir atmosferde eğlenen davetliler, keyifli bir gece yaşadılar.

Genç çiftin salona girişinin ardından haraketlenen düğün, gelin ve damadın ilk danslarının ardından, halaylar ve oyun havaları eşliğinde devam etti. Tören boyunca mutluluklarını dostları ile paylaşan çift, heyecanlarını da gizleyemedi.

29 yaşındaki Fikri Işıklı yaklaşık beş yıldır yaşadığı Londra’da amatör futbol liglerini çalıştığı gazeteler için uzun süre takip etti. Türkiye’de Hürriyet gazetesinin spor servisinde de görev yapan Işıklı, bir süre önce spor muhabirliği kariyerine ara vererek Fio’s Cash&Carry’de çalışmaya başlamıştı.

 

Fikri Işıklı’yı mutlu gününde, aralarında Fio’s cash&carry yöneticisi Ağa Öz ve Vildan Yetişal’ın da bulunduğu dostları ve mesai arkadaşları yalnız

Işıklı’nın düğünü farklı kültürlerin sergilendiği renkli görüntülere sahne oldu.

Exit mobile version