Site icon Londra Gazete

Kim Kardashian Kars’lı çıktı!

 

ERMENİ asıllı dünyaca ünlü ABD’li TV yıldızı ve manken Kim Kardashian’ın soyağacının Erzurum ve Kars’a kadar uzandığı ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü TV yıldızı ve manken olan Kim Kardashian Ermeni asıllı bir yıldız. İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum’da ve Kars’ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı.

Kim Kardashian’ın kökü Türkiye’nin o illerine dayanıyor! Ermeni asıllı dünyaca ünlü ABD’li TV yıldızı ve manken Kim Kardashian’ın soyağacının Erzurum ve Kars’a kadar uzandığı ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum’da ve Kars’ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı. Kim Kardashian’ın büyük büyük babası Hovhannes Miroyan ile büyük büyük annesi Lusyak Çorbacıyan, 1900’lü yılların başında kızları Vartanuş’u yanlarına alarak Erzurum’dan California’ya göç ettiler.

Erzurumlu ve Karslılar ‘Hemşehri’ esprileri yaptılar. ‘Kim Kardashian’ı tanıyor musunuz?’ sorusuna Erzurumlular ilginç yorumlarda bulunarak bazıları tanıdıklarını çoğunluk ise Kardashian’dan haberdar olmadıklarını söyledi.

Exit mobile version