Site icon Londra Gazete

“Özgünce Türküler” türküye doyurdu

Gold Production tarafından geçtiğimiz Cumartesi gecesi gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde sanatçılar Hozan Beşir, Abidin Biter ve Tuğba Özcivan Londralı sevenlerine unutulmayacak bir türkü gecesi yaşattılar.

Katılımıcıların türküye doyduğu “Özgünce Türküler” adlı gecede sanatçılar Hozan Beşir, Abidin Biter ve Tuğba Özcivan tadına doyulmaz bir performans ortaya koydular.

Özgünce Türküler adı verilen ve Edmonton’da bulunan Kervan Banqueting Suite’de gerçekleştirilen etkinlikle değerli sanatçılar Hozan Beşir, Abidin Biter ve Tuğba Özcivan’ı Londralı sevenleri ile buluşturan Türkü gecesine ilgi büyük oldu. Gold Production organizasyonu, Furniture Road, Doğtaş Exclusive ve Digicom ana sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede misafirler birbirinden değerli sanatçıların şarkılarıyla doyumsuz bir türkü şöleni yaşadılar. Zaman zaman türkülere eşlik eden misafirler, hareketli türküler eşliğinde de halaylar çekerek bu geceyi unutulmaz kıldılar. Her zaman çok değerli sanatçıları Londralılarla buluşturmayı amaç edinen Gold Production yetkilileri, geceye gösterilen ilgi ve katılım dolayısıyle teşekkür ederken, yine sevilen sanatçıları Londralılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirttiler.

Exit mobile version