Site icon Londra Gazete

Özyiğit, Angolemli ve Birinci açık oturuma katılacak

Toplumcu Demokrasi Partisi genel başkanı Cemal Özyiğit, Londra’da çeşitli etkinliklere katılacak

Toplumcu Demokrasi Partisi genel başkanı Cemal Özyiğit, Londra’da çeşitli etkinliklere katılacak

 

Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) üst düzey yöneticileri, TDP Londra Dayanışma Derneği’nin organize ettiği açık oturumda Londra Türkleriyle bir araya gelecek.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Mağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli ve Dış İlişkiler Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Birinci, 4 Şubat 2015 Çarşamba akşamı Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin (TCCA) Haringey’deki merkezinde yer alacak açık oturuma konuşmacı olarak katılacaklar.

Saat 19.00-21.00 arasında düzenlenecek halka açık etkinlikte, Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türklerin sorunları, Kıbrıs sorunuyla ilgili hidrokarbon gazı ve etkileri, Maraş ve güven artırıcı önlemler, krizden çıkış, müzakereler ve 11 Şubat tarihli ortak açıklama başlıkları ana gündem maddelerini oluşturacak.

TDP Londra Dayanışma Derneği Başkanı Songur Cambaz’ın yaptığı açıklamaya göre, Özyiğit, Angolemli ve Birinci aynı konu başlıklarını 3 Şubat Salı akşamı da İngiliz Parlamentosu Portcullis House’un 10 numaralı committee odasında yapılacak toplantıda İngilizce olarak ele alacaklar.

İngiliz milletvekilleri ve lobby kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra İngiltere Türk halkının da davetli olduğu etkinlik, 19.00-21.00 saatleri arasında yapılacak.

 

rrrrrrrrrrrrrrrrr

Exit mobile version