Site icon Londra Gazete

Irkçı saldırıda midesinden tekmelenen kadın bebeğini kaybetti

Polis, olayla bağlantısı olabileceği gerekçesiyle bu adamı arıyor.

Polis, olayla bağlantısı olabileceği gerekçesiyle bu adamı arıyor.

Londra yakınlarında Milton Keynes bölgesinde Co-op adlı süpermarkette alışveriş yapan hamile bir kadın, ırkçı saldırı sonrası bebeğini kaybetti.

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen olayda kadını arabasıyla takip ettiği öne sürülen ırkçı saldırganın kadına önce hakaretlerde bulunduğu, daha sonra midesine sert bir tekme attığı öğrenildi. Milton Keynes General Hospital’a kaldırılan 34 yaşındaki hamile kadının bebeği doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Bu arada saldırgana müdahale etmek isteyen 40 yaşlarında bir kişi de kafasına yediği buz torbası ile yaralandı. Yaralı kişi de daha sonra ilk tedavisinin ardından taburcu edildi.

Thames Valley Police, Bletchley, Water Eaton Road’da CCTV kamerasına yakalanan bir kişinin olayla ilgili olabileceğini belirterek, görüntülerini yayınladı.

Polis memuru Richard Armitage, “Bu ırkçı ve ağırlaştırılmış saldırı sonucu bebeğini kaybetti, bunun yıkıcı sonuçları olmuştur. Düşüncelerimiz bu inanılmaz zor ve üzücü durum için onunla ve ailesiyledir” dedi.

Kapsamlı bir soruşturmanın başlatıldığını kaydeden Armitage, yayınladıkları CCTV kanerası görüntüsünde yeralan kişiyle görüşmek istediklerini, ayrıca olayla hakkında bilgisi olanların da  0800 555 111’den Crimestoppers’ı veya 101 numaradan Thames Valley Police’ni aramaları istendi.

Exit mobile version