Site icon Londra Gazete

FIFA oyunu hayatına mal oldu

Sahill Roy, boynundan aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Sahill Roy, boynundan aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Batı Londra’da arkadaşıyla birlikte oyun konsolunda futbol maçı yapan Azeem Issa adındaki bir genç maçı kaybedince oyun arkadaşını bıçakladı.

Oyun konsolu XBox’ta oynanan maç hiç umulmadık bir şekilde sonuçlandı. Islewort’dan Azeem Issa (22) adındaki bir genç birlikte FIFA oynadıkları Sahill Roy (28) adındaki arkadaşına kaybettikten sonra sinirlendi. Issa daha sonra cebinden çıkardığı bıçakla Roy’u boynundan iki kere bıçakladı. Sahill Roy boynuna aldığı darbeler nedeniyle öldü.

BİRLİKTE ESRAR KULLANMIŞLAR

Polis tarafından gözaltına alınan 22 yaşındaki Issa, maçın ardından arkadaşının galibiyetini çok büyütmesine sinirlendiğini ve evine gittiğini söyledi. Birlikte esrar kullandıktan sonra konuşmaya başlayan iki arkadaşın sohbeti bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Bu tartışma esnasında evlilik hazırlığında olan Sahill hayatını kaybetti.

Daha önce uyuşturucu bulundurma ve kullanma, silah bulundurma, saldırıya ve hırsızlığa kalkışma suçlarından cezaya çarptırılan Issa adam öldürmekle yargılanıyor. Old Bailey’de devam eden  davada Issa cinayet işlediğini kabul etmedi. (haberler.com)

Exit mobile version