Site icon Londra Gazete

Otoyolda zincirleme kaza: 3’ü çocuk, 4 kişi öldü

 

İngiltere’nin Oxford, Berkshire bölgesinde East Ilysley yakınındaki A34 otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında aynı aileden üçü çocuk dört kişi ölürken, 12 kişi de yaralandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü 17.00 sularında meydana gelen kazada dört otomobil ile dört 4 TIR çarpıştı. Thames Valley Police’i tarafından yapılan açıklamada 30 yaşlarında bir kişi tehlikeli şekilde araç kullanmaktan tutuklandı. Tutuklu 5 Ekim’de mahkeme karşısına çıkartılacak. Kaza nedeniyle A34 otoyolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kazada ağır yaralanan bir kişi hava ambulansıyla John Radcliffe Hospital’e, önemli yaralar alan bir erkek ve bir çocuğun da Royal Berkshire Hospital’e kaldırıldıkları bildirildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan diğer dokuz kişinin de hastanelerde tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

AYNI AİLEDEN DÖRT KİŞİ ÖLDÜ

Kazada hayatlarını kaybeden dört kişinin aynı aileden olduğu açıklandı.

Görgü tanıklarına göre, kullandığı aracın diğer iki araç tarafından sıkıştırılarak ezilmesi sonucu Tracy Houghton (45) ile iki oğlu Ethan (13) ve Josh (11) ile erkek arkadaşının kızı Aimee Goldsmith (11) hayatlarını kabetti. Bu arada Tracy Houghton’ın erkek arkadaşı Mark Goldsmith’in de başka bir araçla arkadan onları takip ettiği ve kazayı gördüğü kaydedildi.

Thames Valley Police’inden Şef Dedektif Henry Parsons, kazayla ilgili şahitlerin bilgisine ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, kendilerine başvurulmasını istedi.

Olayı görenler URN 1109 10/8 koduyla 101 numaradan polisi arayabilecek.

Exit mobile version