Site icon Londra Gazete

Enfield A105 projesi tam hızla devam ediyor

DSC_1213

Enfield Belediyesi, yaklaşık bir senedir sürdürdüğü A105 yolu projesinde tarihi bir noktaya geldi. Palmers Green ve Winchmore Hill alanını kapsayan projede araba ve bisiklet ulaşımında yapılan kolaylıkların yanı sıra yeni iş yerleri ve yaya geçitleri mevcut.

19 Mayıs günü Palmers Green kütüphanesinde halka açık olarak düzenlenen sergide bölge için yapılan planlar kamuoyuna sunulurken, aynı zamanda vatandaşlardan alınan yorumlar da projenin ilerleyişinde kullanılmak üzere kaydedildi. A105 için yapılacak son planların gösterimi 25 Mayıs Çarşamba sunulurken, sergiden bir görevli yaptığı açıklamada “Enfield’da daha sağlıklı, işlek ve pratik bir yaşamı desteklemek için A105 tam anlamıyla harika bir girişim olacak” dedi.

“Bugüne kadar insanların bize ne dediğini ve ne tip yorumlarda bulunduğunu hep kaydederek projenin son halini oluşturduk. Bundan sonrası için de aynı şekilde Enfield sakinlerinin düşüncelerine kulak vererek ilerleyeceğiz” diyen temsilci, aynı zamanda bölgedeki projelerin yeni seçilen Belediye Başkanı Sadiq Khan tarafından da oldukça desteklendiğini belirtti.

Gittikçe artan nüfusun da belirleyici olduğu projede özellikle bisiklet ve yaya yolları, Enfield’da pratik ve hızlı yaşam için kilit bir rol oynayacak.

Exit mobile version