Site icon Londra Gazete

“Sizin Allah dediğiniz aslında Şeytan!” deyip kasap bastı

ISLAMAFOBIK POLITICASI RESIM

İngiliz İslamofobik politikacıdan helal et mezbahasına baskın.

Koyu sağ politikalarıyla bilinen “Britain First” partisinden Londra Büyükşehir Belediye başkanı olan Jayda Fransen, Londra’da helal et üreten bir mezbahayı “Satanist” olarak suçladı.

Facebook’a konulan ve Fransen’in mezbahayı karış karış dolaştığı ve çalışanlara “Siz İngiltere’de olduğunuzun farkında değil misiniz? Bizim helal et mezbahalarına ihtiyacımız yok, sizin Allah dediğiniz aslında Şeytan ve siz bu hayvanları Şeytana kurban ediyorsunuz, hiç ahlakınız yok mu?” şeklinde bağırdı. Bununla da kalmayıp, kasaptan et alan müşterilere yönelerek “Şu halinize bakın, siz Birleşik Krallıkta yaşıyorsunuz!” şeklinde tepkide bulundu.

Suçlamalarına devam eden Fransen, “Burası Hristiyan bir ülke ve İncil’de de yazdığı gibi sahte bir Tanrıya mal edilmiş hiçbir et burada yenilmemelidir, benim dedem siz bu ülkeyi ufak bir Pakistan’a çevirin diye savaşlarda ölmedi” diyerek de değer ve duygu sömürüsünde bulundu.

Daha önce hiçbir hayvan hakkı kampanyasında da yer almamış koyu sağcı grup, internette büyük tepki ile karşılaşırken, Huffingtonpost ve Metro gibi büyük gazeteler ise haberi “günün şakası” olarak yayımladı.

[youtube]https://youtu.be/xDMzXQwyxxs[/youtube]

 

Exit mobile version