Site icon Londra Gazete

İşçi Partisi vekili Joan Ryan öncülüğünde Aksular’da büyük davet

Joan, Angela & Guests (1)

İşçi Partisi’nden Joan Ryan, partisinden gölge sekteteri Angela Eagle ile beraber Enfield’da bulunan ofisinin açılış yemeğinde parti yetkilileri, basın, ve lokal halk ile buluştu. Londra’da belediye başkanı seçimlerine 1 hafta kala yapılan yemekli organizasyon, Enfield Aksular’da katılımcılara Türk mutfağının incilerini sundu.

Angela Eagle, yaptığı duygusal konuşmada eleştirdiği Tory hükümetini temsilen belediye başkanı adayı olan Zac  Goldsmiths’in zalim ve ayrımcılığı vurgulayıp, halkın onun bu politikalarına izin vermemesi gerektiğini, vatandaşlık hakları olan özgürlükçü bir gelecek için konservatif partiyi belediye başkanı seçimlerinden galip çıkarılmaması gerektiğini vurguladı. İşçi Partisi’nin çeşitliliğe ve Londra’nın kültürel dokusuna duyduğu saygıyı da ifade ederek, herkesi İşçi Partisi’nden Sadiq Khan’a oy vermeye çağırdı.

İşçi Partisi’nden Enfield milletvekili adayı Joanne McCartney’in de katıldığı gecede, Joan Ryan “Bugün hep beraber ofisimin açılışını ve geri almamızı kutlamaktan çok mutluyum, Enfield’da bir parlamento üyesi olmayı çok seviyorum. Bu, bana Enfield’ın gelişimini izlerken çok güzel bir misyon yüklüyor” dedi.

Gece, sürpriz hediyelerle dolu bir çekiliş organizasyonu ile son buldu.

Exit mobile version