Site icon Londra Gazete

Uzi ile taranan genç yanlışlıkla vurulmuş

 

Oliver, yanlış yerde, yanlış zamanda bulunmanın kurbanı oldu.

Kuzeybatı Londra’da geçtiğimiz Çarşamba akşamı yoldan geçen bir araçtan uzi marka makinalı tabancayla taranarak öldürülen siyah gencin, yanlışlıkla vurulduğu açıklandı.

Harlesden’de Church Road ile Conley Road’ın kesiştiği noktada öldürülen 20 yaşındaki siyahi genç Oliver’in ölümü ile ilgili olarak ilk açıklamayı polis dedektifi Mark Lawson yaptı.

Dedektif Lawson, olayın çete işi olduğunu, kullanılan silahın da büyük olasılıkla uzi türü makinalı olduğunu belirterek, “Ancak hedef bu genç adam değildi. Yanlışlıkla vurulduğunu söyleyebilirim. Bölge halkına bize yardımcı oldukları için teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Oliver’in ölümü bölgede büyük üzüntü yarattı. Vurulduğu yere insanlar çiçekler ve çelenkler bırakarak, onun ölümünden duydukları üzüntüyü vurguladı. Bu arada o bölgede yaşayanlardan biri, genç adamın annesini beklerken öldürüldüğünü söyledi.

Cinayet hakkında daha fazla bilgisi olanların polisin 0208 358 0200 veya Crimestoppers’ın 0800 555 111 numaralı telefonlarını aramaları istendi.

Exit mobile version