Site icon Londra Gazete

Onlarca öğrenci, bıçaklanan gence şahit oldu

brixton1

Güney Londra’daki Oval Metro İstasyonu yakınında bir genç bıçaklandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü 17.30 sularında meydana gelen olayda, bölgedeki kızarmış tavuk dükkanında çıkan kavganın ardından meydana geldiği tahmin edilen olayda Brixton Road ile Camberwell New Road’un kesiştiği kavşakta bıçakla yaralanan genç gelen ambulans ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Gencin durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Yaralı gencin saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı anlarda bölgede çok sayıda öğrencinin de bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan ve evine giden Matthew Batten (29), gördüklerini anlatırken, “Sanırım olaydan beş dakika kadar sonra oradaydım. Birini ambulans alıyorlardı. Çevrede 40-50 kadar öğrenci ile birçok kişi de vardı. Onların bıçaklanma olayını görmüş olabileceklerini düşünüyorum. Yollar kapatılınca, trafikte büyük kaos yaşandı” diye konuştu.

Olaydan sonra Londra Ambulans ekibin yanısıra ve Hava Ambulans ekibi de bölgeye gönderildi. Bölge uzun süre polis kordonu altına alınırken, trafik de önemli kaos yaşandı. Şu ana dek herhangi bir tutuklamanın bulunmadığı açıklandı.

Exit mobile version