Site icon Londra Gazete

1.Dünya Savaşı, Trafalgar Square’da yeniden yaşandı

Traf1

Londra’nın en merkezi yerlerinden biri olan Trafalgar Square, bu sabahın erken saatlerinde bir savaş sahnesinde yer aldı.

Warner Bross şirketi tarafından çekimi yapılan ve gişe rekorları kıran filmi ‘Wonder Woman’ın yenisinde 1.Dünya Savaşı’nın Londra’ya ait kesitlerinin yer aldığı bölümü Trafalgar Square’de tamamlandı. Sabah 6.30’da başlayan ve dört saat devam eden çekimde İsrail’in ünlü komedi aktristi Gal Gadot başrolde oynadı.

DC Comics serisine ait filmi çekimi bölgede bulunan başta turistler olmak üzere o saatlerde bölgede bulunanlar arasında ilgi ile karşılanırken, İngiltere bayrakları, eski zamanın askeri araçları, askeri giyimlerle dolaşan onlarca asker kıyafetli figüran, o tarihte kullanılan arabalar, çekilen yüzlerce fotoğraflar eşliğinde sosyal medayada da paylaşıldı.

Filmin gelecek yıl Temmuz ayında gösterime gireceği belirtildi.

Bu yılın başında da Jackie Chan ve Pierce Bosnan’nın başrolde oynadığı ‘Foreigner’ filminin bir sahnesi Londra’da çekilmişti. Bir dublörün kullandığı Londra’nın sembollerinden biri olan çift katlı otobüs, Lambeth Köprüsü üzerinden geçerken, bombayla havaya uçurulmuştu.

Exit mobile version