Site icon Londra Gazete

Çocukların da aralarında bulunduğu uyuşturucu çetesi çökertildi

 

Güney Londra’da değişik evlere yapılan baskınlar sonucu aralarından ikisi çocuk, toplam 11 uyuşturucu çetesi üyesi yakalandı.

Anti-Çete Polis grubu memurlarının Pimlico, West Brompton, Battersea ve Maide Vale’de 14 eve geçtiğimiz Çarşamba günü sabah 6.30 sularında yaptıkları baskınlarda ikisi 15 yaşında, sekizi 18-25 yaşarası erkek ve biri de 33 yaşında kadın olmak üzere 11 kişi, A sınıfı uyuşturucuyla ele geçirildi. Baskınlarda büyük miktarda crack, eroin ve esrarın yanısıra 2000 pounds da nakit para bulundu. Yakalananlardan 18-22 yaşarası üç erkeğin esrar ile ilgili daha önceden de suçlarının bulunduğu ortaya çıktı.

Met’s Trident and Area Crime Komutanlığı ile Westminster’den polis memurlarının katıldığı operasyon için konuşan Dedektif Komiser Jess Ruddell, “Uyuşturucu ile uğraşanların, anti-sosyal ve şiddet içeren davranışlar içinde olduklarını görürsünüz. Son zamanlarda bu konuda Pimlico’da oturanların artan endişelerini gidermek için bir süreden beri yaptığımız çalışmanın semeresini bu operasyonla aldık” dedi.

Exit mobile version