Site icon Londra Gazete

Uyuşturucu yüküyle kaçarken, dükkana girdi

CROUCH END-2

Kuzey Londra’nın Crouch End bölgesinde dün sabah polis takibinden kaçmaya çalışan bir kişinin kullandığı araç, Broadway’de bir dükkana girdi.

Kazadan sonra kaçmaya çalışan kişinin kısa bir süre polis ekibi tarafından yakalandığı açıklandı. Cep telefonu satan dükkanın vitrinine büyük bir hızla çarpan araçta çok miktarda uyuşturucu maddesi olduğu belirtildi.

Metropolitan Polis sözcüsü, olayla ilgili olarak verdiği bilgide sabah saat 10.20 civarı Muıswell Hill’de polisin şüphe üzerine kontrol için durdurmak istediği aracın şoförünün, kaçmaya çalıştığı ve Crouch End bölgesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek cep telefonu dükkanına süratle çarptığı belirtildi. Aracı terkeden şoförün kaçmak istediği, polis helikopterinin de katıldığı takip sonunda yakalanarak, Kuzey Londra’daki bir polis merkezinde gözaltında tutulduğu ifade edildi. Zanlı daha sonra uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı.

Yerdeki gaz kapaklarının oynadığı kaza nedeniyle Park Road’un da aralarında bulunduğu bölgedeki yollar, polis, acil servis ve itfaiye ekiplerinin aldığı tedbirlerden sonra ulaşıma kapatıldı. Kazada yaralanan kimse olmadığı  kaydedildi.

Dedektiflerin olayı soruşturmaya başladığı da açıklandı.

Exit mobile version