Site icon Londra Gazete

Enfield Belediyesi evsiz ailelere çözüm arıyor

Enfield Belediyesi Evlerden Sorumlu Meclis Üyesi Ahmet Öykener.

Enfield Belediyesi Evlerden Sorumlu Meclis Üyesi Ahmet Öykener.

Kabine toplantısında geçici evlerde kalan birçok ailenin sorunları ele alınacak.

Enfield Belediyesi Kabine Üyeleri, konut sunumunu rahatlatmak ve uzun vadede belediye giderlerinden tasarruf etmek adına hızlı inşa edilir, uyumlu, enerji tasarruflu ve çevre dostu konaklama sağlamak, yeni ve esnek yapılar sunmak için önerileri değerlendirecek. Bu konutlar bölge dışında, normal inşaat metotlarından daha hızlı bir şekilde inşa edilecek ve planlama, güvenlik ve ısınma standartlarına uygun olacak.

Evler, modern olanak ve hizmetlerle donatılacak; üniteler, değişen konut ihtiyaçlarını ve yerleşim yerinin gerekliliklerini karşılamak için bölge boyunca dolaştırılabilecek. Ayrıca, başta yatak odaları olmak üzere özellikler eklenip çıkarılabilir.

Enfield Belediyesi Evlerden Sorumlu Meclis Üyesi Ahmet Öykener, “Bölgede geçici konutlarda kalan aile sayısının 3,000’e yaklaşmasından dolayı endişe duyuyoruz. Esnek konutlar, konaklama sıkıntılarına yanıt verebilmek için olan girişimlerimizi tamamlayacak ve bu öneriler, ihtiyacı olanlar için yeterli konutumuz olduğundan emin olmamıza yardımcı olarak bize gerçek çözümler sunacaktır.”dedi.

 

Exit mobile version