Site icon Londra Gazete

Londra’daki tuvalet £1 milyon fiyatla satışta

 

Londra’nın dillere destan pahalı emlak piyasasında her gün yeni bir ilginç ve sınırları zorlayan örnekle karşılaşılıyor. Liverpool Street durağına yakın, yerin altında bulunan eski umumi tuvalet satışta. 55 metrekarelik bir alanı kaplayan bu tuvaletin satış fiyatıysa 1 milyon sterlin.

2002-12 ARASINDA GECE KULÜBÜYDÜ

Eski umumi tuvalet 2000 ila 2012 yılları arasında “Public Life” adı altında gece kulübü olarak işletilmiş ancak bazı uygunsuz davranışlar nedeniyle kapatılmış.

İÇİNE 60 KİŞİ ALABİLİR

Eski umumi tuvalet ve daha sonra gece kulübüne dönüştürülen ve en sonunda da kapatılan söz konusu mekan, 60 kişilik bir kalabalığı kapsayabilecek genişlikte. Bu da samimi bir restoran, bar ortamı için elverişli olması anlamına geliyor.

Lüks emlak piyasasında mülkün satışıyla ilgilenen emlakçı Mayfair gibi lüks semtlerde satılan evlerle ilgili yaptığı açıklamada, “bu tür yerler genellikle bir yuva değil de, semtte bir adrese sahip olmak isteyenler tarafından satın alınıyor. Bu insanlar Mayfair’de oturuyorum demek için benzer mülk alımları yapıyorlar” demişti.

Exit mobile version